Noi, rușinații

O majoritatea reflectată pe acest blog, cel puțin la început, printr-un singur om – eu. Ionuț Urzeală, un șomer cu veleități de viitor angajat într-o companie de succes, care să nu-l facă să se simtă prost de fiecare dată când se trezește dimineața pentru o nouă zi de muncă.

Blogul acesta se vrea a fi (încă) un mod original de a-i sensibiliza pe cetățenii care conduc în viteză pe cea mai lungă și fără de gropi autostradă din România, fără limită de wwwiteză – cea a internetului. Îmbrăcat adecvat, și nu vă gândiți la pantofi cu toc sau tricou mulat, voi imortaliza monumentele rușinii de pe drumurile patriei. În special a patriei mele, Ploiești. Voi uploada imaginile, oferindu-vă și câteva informații despre ”exponat”, încercând să ne și amuzăm un pic. Pentru asta îl am alături de mine, în banca rușinii, pe Ionuț G, cel care îmi citește gândurile atât de bine încât mi le poate și expune frumos, în scris, fără dictare. Apoi, am să urlu ca lupul și am să rag probabil ca boul așteptând ecoul. De la oamenii cărora le-am acordat un trai decent și o funcție bună prin votul nostru.

Vă invit să faceți la fel și să-mi trimiteți pozele voastre pe mail (imierusine@yahoo.com) , pe facebook, pe twitter… Atașate pot fi comentariile voastre, la care le vom adăuga și pe ale noastre. Astfel noi, rușinații de serviciu, avem misiunea de a-i face pe unii să roșească și apoi să pună mâna pe sapă sau pe telefon ca să ne rezolve problemele.

Reclame

2 responses to “Noi, rușinații”

  1. Marius says :

    Interesant. M-am abonat în speranța că, fără a avea nimic personal împotriva voastră, voi apuca ziua când nu veți mai avea despre ce scrie 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: