Sesizările scurte dar dese, cheia marilor succese

Am primit pe mail acest răspuns de la SERVICIUL RUTIER al Inspectoratului Județean de Politie Prahova. (referitor la postarea de aici -> Noaptea semafoarelor aprinse)

Raspuns Politie pentru imieRusine.ro

Raspuns Politie pentru imieRusine.ro

Cum în România luăm în brațe normalitatea și o pupăm pe toate părțile atunci când o întâlnim, am avut o tresărire în torace de parcă ar fi crescut pipota-n noi când am primit un răspuns din partea Inspectoratului Județean de Poliție Prahova (Serviciul Rutier), cu privire la sesizarea trimisă în vederea soluționării problemei ”semafoarelor Connect-r” care nici vara, nici noaptea nu dorm. Ba chiar din contră, funcționează mai bine ca ziua și dau mai mult verde decât dealerii neafectați de criză.

Ne bucurăm de faptul că această ”nepotrivire nocturnă” dintre semafoare și șoferi va putea fi remediată definitiv și sperăm să nu se găsească vreun cretin care să-și închipuie că pe la ora 3 dimineața vor fi cozi interminabile de elevi, studenți, bătrâni și gravide somnambule dornice  să traverseze strada. Ar fi păcat să se pună contra vreo doi-trei scenariști d-ăștia, dar cum în România s-au văzut și s-au votat multe, preferăm să ținem șampania la rece până când vom vedea semafoarele pe intermitent atunci când venim de la București, de la club, munte sau mare. Să nu mai stăm degeaba la roșu și să treacă prin fața noastră, pe trecere, doar somnul, mahmureala sau, Doamne ferește, pofta de sex a iubitei-șofer.

Devenind serioși pentru puțină vreme, le mulțumim tuturor celor care au dat LIKE sau SHARE articolului respectiv, domnilor de la poliție care au preluat sesizarea noastră și nu au trimis-o în coșul de gunoi fără să o analizeze (uau, nu credeam că o să spun asta!) și, în prealabil, celor din Comisia de Transport și Siguranță Rutieră, din cadrul Consiliului Local, care vor vota trecerea de la trei culori la una singură și intermitentă pe timpul nopții. Operațiunea „cod galben” nu înseamnă de data asta caniculă, ci normalitate pentru șoferii din Ploiești.

Reclame

Etichete:, , , , , , , ,

About imierusine

imi e rusine ca nu pot sa fac mai nimic :(

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: