imieRusine.ro are ecou! S-a luat gunoiul din stația de troleu!

La mai puțin de o săptămâna de la articolul publicat pe blog, autoritățile au luat la cunostiinta de sesizarea noastră și au trimis firmă de salubrizare să redea călătorilor de troleu stația înapoi, scăpându-i de ghena urat mirositoare care le făcea așteptarea mai grea, mai împuțită.
Am simțit că ceva se întâmplă încă de dimineață, când, răsfoind blogurile și siteurile care ne-au preluat știrea ( Observatorul Prahovean, Adevărul de Ploieștiwaven.rocojo.rocetele.info) era să vărsăm pe cămăși cafeaua, sughițând dintr-o data scurt și des. Am zis că sigur se va întâmplă ceva bun azi! Ne-am gândit mai întâi că ne-a remarcat Zuckerberg și vrea să ne cumpere, apoi că Zoso și-a bușit X6-le de o căruță în timp ce ne citea ultima postare sau că vom scrie duminică de faptul că ne e rușine că am luat potul cel mare la loto și că promitem să donăm tot. Nimic din aceste lucruri!

Din păcate! Telefonul a sunat, alarmă de mail a zornăit și am fost înștiințați că fostă ghenă RATP din Vest a redevenit stație! Adică n-am scris degeaba, tata! Așteptăm acum că acel spațiu să fie cât mai curând redat în folosință! Le mulțumim tuturor celor care au share-uit articolul, bloggerilor și jurnaliștilor care au văzut dincolo de glumițele noastre o sesizare pe plan social. Promitem să fim în continuare vigilenți și cu aparatul pregătit.

Ne-am luat mai multe tricouri, să nu credeți că purtăm unul 7 zile din 7. Va vom da și vouă cu condiția de a ne semnala cazuri și de a ne trimite poze de la față locului.

Nu vă fie rușine! Vorba vine…

Reclame

Etichete:, , , , , , ,

About imierusine

imi e rusine ca nu pot sa fac mai nimic :(

7 responses to “imieRusine.ro are ecou! S-a luat gunoiul din stația de troleu!”

 1. Andrei Terecoasă says :

  Felicitări! La cât mai multe astfeld e isprăvi:)!

 2. Dr2005 says :

  Felicitări!
  Totuşi, ar trebui precizat că aia e ghena Consiliului Local şi a Primăriei. Regiile de transport nu au în atribuţii întreţinerea staţiilor de autobuz/troleu. Consiliile locale sunt obligate să amenajeze şi să întreţină aceste spaţii, punându-le la dispoziţia călătorilor. Operatorul de transport (RATPh în cazul nostru) are doar obligaţia de a asigura informarea călătorilor cu privire la programele de circulaţie.
  Ar trebui cumva forţaţi cei din primărie să amenajeze nişte staţii mai de Doamne-ajută, pentru că chioşcul ăla părăsit în câteva zile o să se umple iar de gunoi.

 3. feliciamaria says :

  ma intreb cat o sa tina

 4. Nicoleta Gaby says :

  Da si mie imi este rusine cu gara de sud sunt ploiesteanca momentan stau jn Espania si am venit in concediu la rude..Am plecat la Buzau la prieteni cu trenul dar surpriza informatiile nu mai existau ….intreaba daca ai pe cine….! la casa de bilete casiera preocupata de bilete ,bani are raspunsuri sumare iar eu vroiam ceva mai mult cu ce ma intorc la ce ora, ce legatura si multe altele .Eu stiu ca in orce tara informatiile sunt incluse in pretul biletului,,,asai?,,,,, Domnilor luminati cum ati putut inlocui omul cu un robot la un asemenea serviciu (se anunta un tren care nu mai vine sau este deja in gara) sau intirzie trenul si nimeni nu stie nimic ….! RUSINE mizeria lasa de dorit ca altadata sa nu mai vi.!… oamenii gari te ia cu asalt de cum intri ,,,OARE AVETI POLITIA TRANSPORTURI,,,lasatii in pace mai bine va puneti paza si este mai bine , ¡ mai avem mult pina sa ajungem ca Europeni Da faceti ceva cu gara de sud aduceti inapoi servicil de informatii si bagaje , curatati mizeria si puneti paza chiar cu cfr-isti vostri care iati dat afara,Sper ca a doua oara cind trec prin gara ploiesti sud sa trec cu placere….OARE PRIMARIA CE ZICE…?
  ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: